POZARNO OZVOCENJE 2019

EN 54-16 POŽARNO OZVOČENJE, EN 54-16 EVAKUACIJSKO OZVOČENJE, POŽARNO  OZVOČENJE  EN 60849 s certificiranimi izdelki v skladu z EN 54-16, EN 54-4 in EN 54-24, 100V ozvocenje, SPLOŠNO OZVOČENJE

POGOJI UPORABE  PORTALA   WWW.ITEC-AUDIO.SI

Vse informacije so brez jamstva,  tehnične spremembe so možne kadarkoli.

Vsa besedila kakor tudi slikovni in ostali materiali so last podjetja ITEC Kakršnakoli uporaba materialov (kopiranje, tiskanje, reprodukcija ali distribucija) brez pisnega soglasja podjetja ITEC je prepovedana. Dovoljujemo si pravico do sprememb in napak. Slike izdelkov so lahko tudi simbolične.

Vsebina strani je informativnega značaja in niti urednik niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru zato ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz ali bi bila v zvezi z obstojem, dostopom do in/ali uporabo teh spletnih strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo in/ali zaradi nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Vsa imena proizvodov in storitev, ki se pojavljajo v slikah, filmih, predstavitvah, na teh spletnih straneh, so registrirane znamke, katerih imetniki so lastniki teh znamk in njihove povezane družbe.

Urednik si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno), ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi obiskovalci strani vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost in se strinjajo s pogoji uporabe.

Informacije, ki nam jih posredujete pri naročilu, bomo skrbno varovali in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.

Urednik ima pravico, da kadarkoli spremeni pričujoče pogoje z ažuriranjem te objave. Vse tovrstne spremembe pogojev so zavezujoče za vas in bodo v svoji najnovejši in veljavni verziji dostopni vsakomur. Spremembe veljajo od trenutka objave.

Za spletno stran skrbi in jo ureja webmaster  “  www .itec-audio.si  “  Vsa komunikacija, ki se vrši med naročnikom in   “  www .itec-audio.si  “  v elektronski obliki se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki in ima veljavo pogodbe.

Spletna stran   “  www .itec-audio.si  “  je odprta 24 ur na dan, vsak dan v letu. Zaradi nepredvidenih tehničnih ali drugačnih razlogov višje sile dostop do strani včasih ni mogoč. Zato si   “  www .itec-audio.si  “   pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do spletne strani ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne strani.

 “  www .itec-audio.si  “  ne prevzema nobene odgovornosti in ne more biti odgovorno za kakršne koli poškodbe vaše računalniške oz. strojne opreme ali druge lastnine ter viruse, ki bi lahko prizadeli vašo opremo, zaradi vašega obiska strani, njene uporabe ali brskanja po njej, ali vašega prenosa kakršnihkoli materialov, podatkov, besedil, slik in video ali avdio zapisov iz te strani.

S sprejetjem teh pogojev izrecno izjavljate, da na stran vstopate zgolj zaradi osebnega interesa in ne iz poklicnih razlogov, kar pomeni, da ne zbirate tovrstne vsebine za nadaljno objavo oziroma prodajo in ne želite škodovati avtorjem teh strani. Istočasno se zavedate, da so vse vsebine na teh straneh avtorsko zaščitene in da je vsako nadaljnje razmnoževanje le-teh, v kakršni koli obliki, najstrožje prepovedano in kaznivo.

 

Vse informacije so brez jamstva,  tehnične spremembe so možne kadarkoli

ITEC AUDIO    Etbin Klemenčič s.p.     ROŠNJA 5E    2205 STARŠE    Tel.: 041 996 535     info@itec.si       info@itec-audio.si     ID za DDV: SI87238551    KONTAKT

Ker smo podjetje ki raziskuje, razvija ter proizvaja najdete na naši spletni strani samo naše standardne proizvode, za ozvočenje in/ali izdelke po želji nas prosim kontaktirajte:
Skupaj z vami bomo razvili koncept audio - video  opreme za vaše posebne aplikacije.    Pokličite na:041 996 535 ali pišite na   info@itec-audio.si
 

FIND US ON FACEBOOK   MADE IN AUSTRIA   50 X    ISO 9001    Certificirani po  DIN EN ISO 9001-2008

www.itec.si        info@itec.si     www.itec-audio.si      info@itec-audio.si          041 996 535   ITEC  ©   POGOJI UPORABE